Tryezë bashkëbisedimi me Hedayah

Deklaratë në mbështetje të Kryepeshkopit Anastas dhe Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë
November 27, 2017
Urime Prezences se OSBE ne Shqiperi
December 7, 2017

Tryezë bashkëbisedimi me Hedayah

Më 05.11.2017 ne patëm kënaqësinë të kishim mes nesh në një vizitë pune në zyrat tona në Elbasan, përfaqësues nga Qendra Hedayah, Qendra Ndërkombëtare e Ekselencës Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm. Gjatë këtij takimi u diskutua përsa i përket mundësisë së implementimit të projekteve dhe partneritetit së bashku me Qendrën Hedayah në të ardhmen, në kuadër të temës kundër ekstremizmit të dhunshëm. Përfaqësuesit e Qendrës Hedayah ishin konkretisht; Menaxhere Programit zj. Irene Belmonte Rodriguez dhe oficerja e Granteve dhe Administratës znj.Carlotta Nanni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *