Qyteti i Librazhdit nderon birin e vet Ylli Gurra

PREZANTIMI I PROJEKTIT FABUS MARS-NENTOR 18
March 6, 2018
Forumi Gruas dhe QBNF ne mbrojtje te dinjitetit te femres
March 6, 2018

Qyteti i Librazhdit nderon birin e vet Ylli Gurra

QBNF mori pjese dhe percolli urimet e saj, nepermjet kordinatorit te qendres sone z. Sokol Lulgjuraj, ne ceremonine e vleresimit dhe dhenies se titullit “Qytetar Nderi” i Librazhdit, klerikut te nderuar zotni Ylli Gurra, Myfti i Tiranes dhe ishMyfti i Librazhdit, per kontributin e shquar ne harmonine nderfetare ne Shqiperi.
Me kete rast u mbollen edhe dy peme ne qender te qytetit te Librazhdit ne kujtim te ketij nderimi dhe prezences se harmonise nderfetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *