April 12, 2018

Simpoziumi Besimi ure qe na Bashkon

QBNF organizoi sot 11 Prill 18 Simpoziumin me Teme: “Besimi ure qe na Bashkon” nen moderimin e kordinatorit te QBNF dhe Drejtus Projekti z. Sokol Lulgjuraj, […]
April 12, 2018

tryeza me nxenesit e gjimnazit “Ahmet Dakli”

..bashkbisedimi i rradhes… Ne kuader te projektit FABUS -FEJA URE BASHKIMI, bashkbisedimi sotem 27/3/18 u zhvillua me nxenesit e gjimnazit “Ahmet Dakli” Elbasan me angazhimin per […]
April 12, 2018

tryeza me nxenesit e shkolles “Alush Lleshanakut” ne Bradashesh

..bashkbisedimi i rradhes… Ne kuader te projektit FABUS -FEJA URE BASHKIMI, bashkbisedimi sotem 3/4/18 u zhvillua me nxenesit e “Alush Lleshanakut” ne Bradashesh me angazhimin per […]
April 12, 2018

tryeza ne shkollen e bashkuar Labinot

..bashkbisedimi i rradhes… Ne kuader te projektit FABUS -FEJA URE BASHKIMI, bashkbisedimi i sotem 10/4/18 u zhvillua me maturantet e Shkolles “Sali Ballkoçi” ne Labinot me […]