July 18, 2016

QBNFE Homazhe për viktimat e terrorizmit në Francë në Aleancën Franceze në Elbasan

Homazhe për viktimat e terrorizmit në Francë në Aleancën Franceze në Elbasan
July 9, 2016

MBRONI FAMILJEN NATYRALE

Kërkesë e QBNFE  Drejtuar          Deputetëve të Shqipërisë  Për dijeni:       Presidentit, Kryetarit të Kuvendit dhe       Kryeministrit të Shqipërisë  MBRONI FAMILJEN NATYRALE  Ne, […]
July 7, 2016

Reagim i QBNF ndaj shpifjeve të “historianit” turk

Komiteti i QBNF Elbasan me kërkesë të përfaqësuesve të komunitetit mysliman u mblodh për të dënuar aktin e rëndë e shumë të shëmtuar që një i […]
July 4, 2016

MESAZH URIMI Ambasadorit të SHBA në Shqipëri

        I nderuar Shkëlqesi, zoti Donald Lu!        Ne, Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan, kemi nderin dhe kënaqësinë […]