mikpritje dhe Urime per Kurban Bajramin

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI ITALISË
August 25, 2016
TRAINIM I PERBASHKET
September 16, 2016

mikpritje dhe Urime per Kurban Bajramin

Kleriket Elbasanas bashke per Urim te Komuniteti Mysliman dhe Bektashi ne festen e Kurban Bajramit.

Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar's photo.
Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar's photo.
Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar's photo.
Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar's photo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *