Ngushellime per ndarjen nga jeta te Kryetarit te Nderit të KMSH-së, Haxhi Selim Muça

TRAINIM I PERBASHKET
September 16, 2016
Takim i Kryesisë së QBNFE me Komisionerin per Mbrojtjen nga Diskriminimi
September 19, 2016

Ngushellime per ndarjen nga jeta te Kryetarit te Nderit të KMSH-së, Haxhi Selim Muça

Te dashur vellezer myslimanë!
Ne emer te komitet tone ndërfetar ju shprehim ngushellimet e perzemerta duke qene prane jush dhe lutemi per largimin nga jeta te Haxhi Selim Mucës qe u nda nga jeta sot duke shpresuar që Zoti tia pranoje punet e kontributet e mira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *