Urime Prezences se OSBE ne Shqiperi

Tryezë bashkëbisedimi me Hedayah
December 7, 2017
MARRVESHJE BASHKËPUNIMI
December 14, 2017

Urime Prezences se OSBE ne Shqiperi

Në mbremjen e 6 Dhjetorit, OSBE organizoi pritjen e pervitshme te prezences se saj ne Shqiperi, duke bashkendare me miq dhe aktoret e ndryshem qe bashkepunojne ngushtesisht me ta per permbushjen e misionit te saj, nje darke miqesore ne ambientet e Hotel Rogner. Midis te pranishemve te shumte ftese te posacme kishin edhe drejtuesit e QBNF te cilet i perfaqesoi kordinatori i saj z. Sokol Lulgjuraj, i cili i percolli kreut te OSBE, ambasadorit Bernard Brochard, urimet me te perzemerta nga komiteti nderfetar dhe posacerisht te kryetarit dr. Arben Ramkaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *