9 Shtator, 2020

HAPJA E PROJEKTIT “Përballojmë Covid-in me Vullnetarizëm Fetar dhe Përgjegjshmëri Qytetare”

Pas javesh pune pergatitore, sot nisi rrugetimin 6-mujor projekti “Përballojmë Covid-in me Vullnetarizëm Fetar dhe Përgjegjshmëri Qytetare” që financohet 88% nga AMSHC dhe 12 % nga […]