26 Shkurt, 2021

Projekti Anti-Covid

25 Shkurt, 2021

MBYLLJA e PROJEKTIT “Përballojmë Covid in me Vullnetarizëm Fetar dhe Përgjegjshmëri Qytetare”

Sot më 25 Shkurt 21, QBNFE përmbylli me sukses projektin e mbështetur financiarisht nga AMSHC, “Përballojmë Covid in me Vullnetarizëm Fetar dhe Përgjegjshmëri Qytetare”, të cilin […]
11 Shkurt, 2021

QBNF pjestare në Këshillin Vendor për Sigurinë Publike

Perfaqesuesit e 5 komuniteteve tona fetare, qe jane anetare te komitetit drejtues te QBNF, moren pjese ne mbledhjen e rradhes se KVSP. Kryetari i bashkisë Elbasan […]
10 Shkurt, 2021

Si ta kuptojme QAnon

Qendra Ndërkombëtare për Studimin e Ekstremizmit të Dhunshëm me seli në Shba organizoi sot nje takim online “Si ta kuptojme QAnon”.Ne kete diskutim online ishte ftuar […]