Kryetari i Qendrës Dr. Arben Ramkaj mori pjesë në emisionin Java në Tvsh

Grupi i vëzhgim-këshillimit
4 Nëntor, 2020
Shembull i shkëlqyer i harmonisë dhe bashkëpunimit fetar ne Elbasan.
7 Nëntor, 2020

Kryetari i Qendrës Dr. Arben Ramkaj mori pjesë në emisionin Java në Tvsh

Kryetari i Qendrës Dr. Arben Ramkaj mori pjesë në emisionin Java në Tvsh i ftuar nga gazetari i njohur Florenc Vangjeli.