Gusht 18, 2016

Arben Ramkaj jeteshkrimi

Korrik 7, 2016

Tryeza dialogu me komunitetet ne qytet

Qershor 29, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI ME POPULLIN TURK

Elbasan                                                                                                       Data 29/ 06/ 2016 Drejtuar Ambasadorit të Turqisë në Shqipëri I nderuar Shkëlqesi zoti Hidayet Bayraktar        Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan është […]
Qershor 26, 2016

Veprimtari e pergjithshme

Që në hapat e para të krijimit QBNFE ka kryer dhe vazhdon të kryejë një sërë aktivitetesh në dobi të bashkësive tona nën frymën e njohjes […]