Sokol Lulgjuraj

Nëntor 8, 2019

HAP SIPARIN INSTITUTI I STUDIMEVE FETARE

Instituti Shqiptar për Studime Ndërkombëtare dhe Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan (IRCCE) organizuan një seminar fillestar, duke shënuar themelimin e Institutit për Studime Fetare dhe […]
Shtator 26, 2019

Konkretizimi i Njesie Vendore per Parandalimin e Ekstremizmit te Dhunshem ne Qarkun e Elbasani

Ne 18 Shtator 19 QBNF paraqiti konkluzionet e projektit “Fuqizimi i Qëndrushmërisë Komunitare Nëpërmjet Njësisë Vendore Kundër Ekstremizmit” duke i hapur rruge funksionimit te Njesie Vendore […]
Shtator 4, 2019

REPORTAZH per NJESINË VENDORE CVE

Gusht 23, 2019

TAKIM KORDINUES TRIPALESH

Sot 22/8/19, ne zyren e kryebashkiakut Z. Gledian Llatja u organizua takimi trepalesh (BASHKI – ISD – KLKE) ne fushen e parandalimit te ekstremizmit, ne kuader […]