Bashkëbisedim QBNF – OSBE – NEHEMIA

GEZUAR MESUES – E 7 MARSIN
March 7, 2017
OSBE mbështet QBNF
March 18, 2017

Bashkëbisedim QBNF – OSBE – NEHEMIA

Komiteti Nderfetar i QBNF pati sot 15 Mars 2017, mysafiret e nderuar; ambasadorin e OSBE Bernd Brochard dhe presidentin e Fondacionit Nehemia z. Arnold Geiger e koleget e tyre, te cilet jane teper te interesuar per kontributin e cmuar te QBNF. Ndaj bashkebiseduam per zgjerimin e aktivitetit ne vendin tone dhe promovimin pertej kufijve shteterore si model i rëndësishëm i bashkpunimit duke deshmuar rolin e prijësve fetare ne perqasjen e qytetrimeve.

OSBE MBËSHTET QENDRËN E BASHKËPUNIMIT NDËRFETAR ELBASAN

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *