Shtator 15, 2018

kryetari i QBNF Dr. Arben Ramkaj tepër aktiv me Këshillin Global për Tolerancë

Universiteti LAHAY në bashkëpunim me Këshillin Global për Tolerancë dhe Paqe (GCTP), organizoi një ceremoni nderi tek Salla e Paqes në selinë e Gjykatës Ndërkombëtare të […]
Shtator 4, 2018

MBLEDHJA MUJORE E QBNF

Ne mbledhjen e rradhes se dates 3/9/18 Komiteti Nderrfetar te QBNF diskutoi mbi ecurine e projekteve FABUS dhe Fundak duke vleresuar punen e deritanishme por edhe […]
Gusht 13, 2018

HAP SIPARIN Projekti “Fetaret Ushtrojne e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare FUNDAK

9/8/2018 nisëm zbatimin e projektit FUNDAK – “Fetarët Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” në 3 bashkitë; Elbasan, Cërrik e Belësh, koheshtrirje (Gusht 18 – Prill […]
Gusht 13, 2018

Prezantohet projekti “Fetarët Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare”

Elbasan/ Prezantohet projekti “Fetarët Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare”