21 Dhjetor, 2016

QBNF URON ARKIPESHKVIN e Ri të Tiranë – Durrësit Imzot GEORG FRENDO

     Drejtuesit e QBNFE zhvilluan sot, ditën e Mërkurë 21 Dhjetor 2016, një takim të përzemërt me Arkipeshkvin e sapo emëruar nga Papa, për Dioqezën Tiranë […]
6 Janar, 2017

NDIHME PER FEMIJET NE SIRI

    QBNFsë bashku me KRYQIN KUQ SHQIPTAR, KKSH, në 03 JANAR 2017, në Sallën e Konferencave të “Hotel Skampa International” Elbasan, në prani të përfaqësuesve të […]
16 Janar, 2017

Jo indiferentizmit … …………..Po solidaritetit!

  MARSHIMI I PAQES U KRYE DHE MESAZHI U PERCOLL ME SE MIRI! FALEMINDERIT TE GJITHE PJESMARRESVE, AUTORITETEVE SHTETERORE E FETARE SI EDHE MEDIAVE PER ANGAZHIMIN […]
8 Shkurt, 2017

sfidat e parandalimit të Ekstremizmit

më 7/2/17 ne Shkoder IDM organizoi, ne kuader te strategjise kombetare,nje tryeze bashkbisedimi me teme “Fuqizimi i rolit te aktoreve vendore ne parandalimin e ekstrtemizmit te […]