Dhjetor 21, 2016

QBNF URON ARKIPESHKVIN e Ri të Tiranë – Durrësit Imzot GEORG FRENDO

     Drejtuesit e QBNFE zhvilluan sot, ditën e Mërkurë 21 Dhjetor 2016, një takim të përzemërt me Arkipeshkvin e sapo emëruar nga Papa, për Dioqezën Tiranë […]
Dhjetor 20, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

Drejtuar Ambasadores së Gjermanisë në Shqipëri E nderuara Shkëlqesi, Ambasadorja Susanne Schütz Me hidhërim të thellë, Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar Elbasan, mësoi për aktin […]
Dhjetor 14, 2016

BASHKEBISEDIM me STUDENTET

      Drejtuesit e Komitetit te QBNF organizoi ne date 14 Dhjetor 2016, ne Fakultetit e Inferimierise te Universitetit “Zoja e Keshillit te Mire” ne […]
Dhjetor 12, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI dhe SOLIDARITETI me EGJIPTIN

  Elbasan 12/ 12/ 2016 MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI  Drejtuar Ambasadorit të Egjiptit në Shqipëri I nderuar Shkëlqesi, Ambasadori Ahmed Hassan Abdellah Me hidhërim të thellë, Komiteti […]