Nëntor 9, 2016

QBNFE MBESHTETI “tekstin e rezolutes parlamentare qe shfajeson martiret tane

Teksti i rezolutës parlamentare që shfajëson martirët tanë
Nëntor 4, 2016

PERKRAHJE REZOLUTES SE DENIMEVE TE KRIMEVE NDAJ KLERIT NE SHQIPERI

Qendra jone pershendet dhe perkrah hapin e ndermarre nga Kuvendi i Shqiperise duke theksuar se “Miratimi i rezolutës nga parlamenti për të dënuar krimet e komunizmit […]
Nëntor 2, 2016

MARRVESHJE BASHKËPUNIMI

Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar, ditën e Mërkurë, më 2 Nentor 2016, ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Komisioneren për Mbrojtjen nga Diskriminimi, znj Irma Baraku. Kjo […]
Tetor 14, 2016

Dialogu ndërfetar si një vlerë e shtuar në luften kundër Ekstremizmit të dhunshëm

Dialogu ndërfetar si një vlerë e shtuar në luften kundër Ekstremizmit të dhunshëm Kumtesa e zv/kryetarit të QBNFE Don Emilio Valente Famullitar i Kishes Katolike Shën […]