23 Nëntor, 2017

kryetari i QBNF, Dr. Arben Ramkaj zgjidhet Këshilltar i Global Council for Tolerance and Peace për Ballkanin

Global Council for Tolerance and Peace e ka selinë në Maltë dhe është një ndër organizatat më të rëndësishme përsa i përket promovimit të tolerancës dhe […]
27 Nëntor, 2017

Deklaratë në mbështetje të Kryepeshkopit Anastas dhe Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar Elbasan shpreh keqardhjen e saj për botimin e librit “Djaj në veladon” dhe reklamimin e tij nga shoqata “Çamëria” në panairin e […]
7 Dhjetor, 2017

Tryezë bashkëbisedimi me Hedayah

Më 05.11.2017 ne patëm kënaqësinë të kishim mes nesh në një vizitë pune në zyrat tona në Elbasan, përfaqësues nga Qendra Hedayah, Qendra Ndërkombëtare e Ekselencës […]
7 Dhjetor, 2017

Urime Prezences se OSBE ne Shqiperi

Në mbremjen e 6 Dhjetorit, OSBE organizoi pritjen e pervitshme te prezences se saj ne Shqiperi, duke bashkendare me miq dhe aktoret e ndryshem qe bashkepunojne […]