14 Dhjetor, 2017

MARRVESHJE BASHKËPUNIMI

Sot më 14 Dhjetor 2017 drejtuesit e QBNF bashkëorganizuan dy veprimtari të rëndësishme me bashkinë Cërrik. Në kuadër të projektit Qytetet e Forta, ku anëtare është […]
15 Dhjetor, 2017

UNË JAM NJËSOJ SI TI

Më 13/12/2017 u organizua një takim me studentë të Universitetit të Elbasanit “Aleksandër Xhuvani” për të paraqitur arritjet e një projekti, në kuadër të një inisiative globale […]
22 Dhjetor, 2017

Përmbledhja ekzekutive Luftëtarët e huaj terroristë: Tryeza praktike mbi Parandalimin dhe Elasticitetin. 7 – 9 Nëntor 2017, Shkup, Maqedoni

Më shumë se 100 profesionistë të lartë të antiterrorizmit nga qeveria, ushtria, zbatimi i ligjit, të inteligjencës, organizatave ndërkombëtare, shoqërisë civile, akademisë dhe sektorit privat adresuan […]
17 Janar, 2018

QBNF ben Marrveshje bashkepunimi me RIQA

Dje ne mbledhjen e rradhes se muajit Janar 18 komiteti i QBNF miratoi bashkepunimin dhe nenshkroi nepermjet Kryetarit Dr. Arben Ramkaj, marrveshjen perkatese me Rrjetin e […]