Gusht 25, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI ITALISË

nr 168/2 prt                                          Data 24/ 08/ […]
Gusht 15, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

       Drejtuar Komunitetit Mysliman SHBA     Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan me hidhërim të thellë mësoi nëpërmjet mediave lajmin për […]
Korrik 27, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

Drejtuar Ambasadoit të Vatikanit në Shqipëri I nderuar Shkëlqesi, Nunci Apostolik Ivan Ramiro Moliner. Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan me hidhërim të thellë […]
Korrik 24, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI Drejtuar Ambasadores së Gjermanisë në Shqipëri E nderuar Shkëlqesi, Ambasadore Susanne Schütz. Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan me hidhërim […]