23 Mars, 2018

Prijesat Fetare dhe drejtuesit e QBNF per urim te Komuniteti Bektashi

Se bashku ne vllazeri! Edhe sot me 22 Mars 18 udheheqesit fetare dhe drejtuesit e QBNF Elbasan u bashkuan ne urimin e festes se Nevruzit ne […]
4 Shtator, 2018

MBLEDHJA MUJORE E QBNF

Ne mbledhjen e rradhes se dates 3/9/18 Komiteti Nderrfetar te QBNF diskutoi mbi ecurine e projekteve FABUS dhe Fundak duke vleresuar punen e deritanishme por edhe […]
15 Shtator, 2018

kryetari i QBNF Dr. Arben Ramkaj tepër aktiv me Këshillin Global për Tolerancë

Universiteti LAHAY në bashkëpunim me Këshillin Global për Tolerancë dhe Paqe (GCTP), organizoi një ceremoni nderi tek Salla e Paqes në selinë e Gjykatës Ndërkombëtare të […]
21 Dhjetor, 2018

Konferencë Rajonale për Trajtimin e Ekstremizmit të Dhunshëm

Zyra e Koordinatorit Kombëtar Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm organizoi sot ditën e parë të Konferencës Rajonale për Trajtimin e Ekstremizmit të Dhunshëm dhe të Radikalizimit që […]