21 Dhjetor, 2018

Forumi për Qëndrueshmërinë e Ballkanit Perëndimor

14-16 NENTOR 2018 u zhvillua Forumi i Resiliencës për Ballkanin Perëndimor me fokus “Qasjet bashkëpunuese në luftën kundër ekstremizmit me anë të bashkveprimit” ne kete forum […]
13 Janar, 2019

MARSHIMI PAQES 2019 “Politika është Mision…, Përdoreni në dobi të Popullit”,

Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar Elbasan, prej vitesh e ka bërë traditë, që së bashku me nxënës e mësues, qytetarë e besimtarë, autoritete shtetërore dhe fetare, si […]
5 Shkurt, 2019

AKTIVITETE GJATE 2018

QBNF during 2018 Gepostet von Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar QBNF am Sonntag, 3. Februar 2019
5 Shkurt, 2019

QBNF bashkpunon me FZK

FZK organizon takimin per evidentimin e gjetjeve dhe konkluzionet e projektit 9 Mujor mbi parandalimin e ekstremizmit ne disa zona e shkolla te Tiranes. Ne kete […]