5 Shkurt, 2019

Fuqizimi i Aktorëve të Vijës së Parë

Në kuadrin e projektit Fuqizimi i Aktorëve të Vijës së parë, që Universiteti Europian i Tiranës po implementon në bashkëpunim me Ministria e Punëve të Brendshme […]
5 Shkurt, 2019

NGRITJA E RRJETIT të OJF-ve kunder EKSTREMIZMIT

28/ 01/ 2019 QBNF merr pjese dhe jep kontribut ne tryezen Nr 2 të organizuar nga Qendra Kombëtare kunder Ekstremizmit se bashku me Qendren per Nisma […]
5 Shkurt, 2019

MARRVESHJE me Autoritetin e Hapjes së Dosjeve

Më 04/ 02/ 2019 drejtues të QBNF hapën siparin e marrveshjes së bashkëpunimit me Autoritetin e Hapjes së Dosjeve e cila cel rrugën për një sërë […]
15 Gusht, 2019

Kardinali Pietro Parolin bekon Gurin e Parë të Spitalit “Zoja e Këshillit të Mirë”

25 Shkurti është një datë e rëndësishme për Fondazionin ZKM. Sekretari i Shtetit të Vatikanit, Eminenca e Tij, Kardinali Pietro Parolin bekon Gurin e Parë të […]