Shtator 15, 2018

kryetari i QBNF Dr. Arben Ramkaj tepër aktiv me Këshillin Global për Tolerancë

Universiteti LAHAY në bashkëpunim me Këshillin Global për Tolerancë dhe Paqe (GCTP), organizoi një ceremoni nderi tek Salla e Paqes në selinë e Gjykatës Ndërkombëtare të […]
Dhjetor 21, 2018

Konferencë Rajonale për Trajtimin e Ekstremizmit të Dhunshëm

Zyra e Koordinatorit Kombëtar Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm organizoi sot ditën e parë të Konferencës Rajonale për Trajtimin e Ekstremizmit të Dhunshëm dhe të Radikalizimit që […]
Dhjetor 21, 2018

Forumi për Qëndrueshmërinë e Ballkanit Perëndimor

14-16 NENTOR 2018 u zhvillua Forumi i Resiliencës për Ballkanin Perëndimor me fokus “Qasjet bashkëpunuese në luftën kundër ekstremizmit me anë të bashkveprimit” ne kete forum […]
Janar 13, 2019

MARSHIMI PAQES 2019 “Politika është Mision…, Përdoreni në dobi të Popullit”,

Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar Elbasan, prej vitesh e ka bërë traditë, që së bashku me nxënës e mësues, qytetarë e besimtarë, autoritete shtetërore dhe fetare, si […]