16 Gusht, 2019

Dita Ndërkombëtare e Romëve

Në Ditën Ndërkombëtare të Romëve, kryetari dr Arben Ramkaj mori pjese si i ftuar ne aktivitetin “1000 vjet histori rome në një ekspozitë arti” Dyshja e […]
16 Gusht, 2019

LETER e HAPUR

E nderuar Shkelqesia Juaj Zj. Guusje Korthals Altes, Ambasadore e Mbretërisë së Hollandes ne Shqiperi. Komiteti Nderfetar i QBNF, i perbere nga autoritetet me te larta te 5 […]
16 Gusht, 2019

TRYEZE BASHKEBISEDIMI

si QBNF morem pjese duke kontribuar ne sesionin e informimit dhe bashk-bisedimit te organizuar nga ALTRI, AVOKATI I POPULLIT dhe MSH. “SEMINARI PËR PËRFAQËSUESIT E NJËSISË […]
16 Gusht, 2019

Komunikimet strategjike dhe mesazhet CVE në Europën Juglindore.

Në Shkup të Maqedonisë Veriore po mbahet një Workshop ndërkombëtar me tematikë “Strategic communications and messaging: CVE in South Eastern Europe- Komunikimet strategjike dhe mesazhet: CVE […]