23 Gusht, 2019

SKAUTISTET VIZITOJNE QBNF

me 26 Korrik 2019 QBNF-n e vizituan nje grup te rinjsh Skautistesh nga Italia te cilet ishin te interesuar dhe u njohen per aktivitetin e Qendres […]
23 Gusht, 2019

URIMI BAJRAMIT

Perfaqesuesit e Komuniteteve tona fetare i uruan Kurban Bajramin vellezerve Myslimane e Bektashi duke e vleresuar edhe si simbol te perbashket te bindjes ndaj Zotit per […]
23 Gusht, 2019

QBNF SJELL NE VEMENDJE

Më 22 gusht 2019, bota do të vëzhgojë për herë të parë ‘Ditën Ndërkombëtare përkujtimore të viktimave të akteve të dhunës bazuar në fe ose besim’. […]
23 Gusht, 2019

TAKIM KORDINUES TRIPALESH

Sot 22/8/19, ne zyren e kryebashkiakut Z. Gledian Llatja u organizua takimi trepalesh (BASHKI – ISD – KLKE) ne fushen e parandalimit te ekstremizmit, ne kuader […]