31 Tetor, 2019

HAP SIPARIN INSTITUTI I STUDIMEVE FETARE

Instituti Shqiptar për Studime Ndërkombëtare dhe Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan (IRCCE) organizuan një seminar fillestar, duke shënuar themelimin e Institutit për Studime Fetare dhe […]
19 Dhjetor, 2019

MBLEDHJA E KRYESISE SE QBNF

data19 Dhjetor 19 mblodhi per te fundit here per kete vit Kryesine e QBNF qe analizoi ecurine e aktiviteteve te deritashme si edhe pergatiti programin e […]
20 Dhjetor, 2019

QBNF takim me asamblistin e NYC z. Mark Gjonaj

Kryetari dhe kordinatori i QBNF, dr. Arben Ramkaj dhe z. Sokol Lulgjuraj, zhvilluan ne date 19/12/19 nje takim dhe bashkebiseduan me perfaqesuesin e Asamblesë së New […]
25 Dhjetor, 2019

Bashkurojme Krishtlindjen 19

 edhe Krishtlindja 19 i gjeti bashke ne urimet prane kominiteteve te krishtera drejtuesit fetare te QBNF. Vllazeria jone manifestohet per cdo dite e plot bamiresi per […]