6 Janar, 2020

MBLEDHJA E PARË 6 JANAR 20

ne mbledhjen e pare kryesia QBNF aprovoi programin dhe materialet qe do perdoren per Marshimin e Paqes ne 11 janar 20
11 Janar, 2020

MARSHIMI I PAQES 20

Ne date 11 Janar 2020 u zhvillua Marshimi i pervitshem i Paqes sipas programit te miratuar dhe temen “Vullnetarizmi – virtyt i besimeve tona që shton […]
27 Janar, 2020

TAKIM me NUNCIN APOSTOLIK

Nunci Apostolik ne Tirane, Shkelqesia e Tij, Imzot Charls John Brown, priti perfaqesuesit e QBNF, Institutit te Studimeve Nderkombetare dhe Open Europe Consultig, respektivisht dr. Arben […]
31 Janar, 2020

Myftiu Agim Duka nderohet “Mirnjohje e Qarkut Elbasan”

Sot patem nderin te organizojme ceremonine e vleresimit te antarit te Kryesise se QBNF, te nderuarin Myfti Agim Duka, me titullin “Mirnjohje e Qarkut Elbasan” akorduar […]