31 Janar, 2020

Media per titullin “Mirënjohja e Qarkut Elbasan”

Këshilli i Qarkut Elbasan nderoi me titullin “Mirënjohja e Qarkut Elbasan” myftiun Agim Duka. Z. Duka u nderua me… Gepostet von Best Channel am Freitag, 31. Januar […]
1 Shkurt, 2020

Rezultate kundër ekstremizmit

Kreu i QBNF, Dr Arben Ramkaj mori pjese ne Sesionin ku u paraqiten Rezultatet e një projekti për parandalimin dhe luftën kundër ekstremizmit të dhunshëm dhe […]