4 Korrik, 2016

MESAZH URIMI Ambasadorit të SHBA në Shqipëri

        I nderuar Shkëlqesi, zoti Donald Lu!        Ne, Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan, kemi nderin dhe kënaqësinë […]
7 Korrik, 2016

Reagim i QBNF ndaj shpifjeve të “historianit” turk

Komiteti i QBNF Elbasan me kërkesë të përfaqësuesve të komunitetit mysliman u mblodh për të dënuar aktin e rëndë e shumë të shëmtuar që një i […]
9 Korrik, 2016

MBRONI FAMILJEN NATYRALE

Kërkesë e QBNFE  Drejtuar          Deputetëve të Shqipërisë  Për dijeni:       Presidentit, Kryetarit të Kuvendit dhe       Kryeministrit të Shqipërisë  MBRONI FAMILJEN NATYRALE  Ne, […]
15 Korrik, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

     Drejtuar Ambasadorit të Francës në Shqipëri I nderuar Shkëlqesi, Ambasadori Bernard FITOUSSI    Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan me pikëllim të […]