18 Korrik, 2016

QBNFE Homazhe për viktimat e terrorizmit në Francë në Aleancën Franceze në Elbasan

http://infoelbasani.al/2016/07/18/homazhe-per-viktimat-e-terrorizmit-ne-france-ne-aleancen-franceze-ne-elbasan/
24 Korrik, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI Drejtuar Ambasadores së Gjermanisë në Shqipëri E nderuar Shkëlqesi, Ambasadore Susanne Schütz. Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan me hidhërim […]
27 Korrik, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

Drejtuar Ambasadoit të Vatikanit në Shqipëri I nderuar Shkëlqesi, Nunci Apostolik Ivan Ramiro Moliner. Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan me hidhërim të thellë […]
15 Gusht, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

       Drejtuar Komunitetit Mysliman SHBA     Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan me hidhërim të thellë mësoi nëpërmjet mediave lajmin për […]