Janar 22, 2018

MARSHIMI PAQES 2018

QBNF organizoi me sukses Marshimin e Paqes 2018 me temen e aktuale “Jo Krimit…! PO Drejtesise!” Si çdo vit, edhe ne kete Marshim moren pjese besimtare […]
Janar 17, 2018

QBNF ben Marrveshje bashkepunimi me RIQA

Dje ne mbledhjen e rradhes se muajit Janar 18 komiteti i QBNF miratoi bashkepunimin dhe nenshkroi nepermjet Kryetarit Dr. Arben Ramkaj, marrveshjen perkatese me Rrjetin e […]
Dhjetor 22, 2017

Përmbledhja ekzekutive Luftëtarët e huaj terroristë: Tryeza praktike mbi Parandalimin dhe Elasticitetin. 7 – 9 Nëntor 2017, Shkup, Maqedoni

Më shumë se 100 profesionistë të lartë të antiterrorizmit nga qeveria, ushtria, zbatimi i ligjit, të inteligjencës, organizatave ndërkombëtare, shoqërisë civile, akademisë dhe sektorit privat adresuan […]
Dhjetor 15, 2017

UNË JAM NJËSOJ SI TI

Më 13/12/2017 u organizua një takim me studentë të Universitetit të Elbasanit “Aleksandër Xhuvani” për të paraqitur arritjet e një projekti, në kuadër të një inisiative globale […]