Dhjetor 14, 2017

MARRVESHJE BASHKËPUNIMI

Sot më 14 Dhjetor 2017 drejtuesit e QBNF bashkëorganizuan dy veprimtari të rëndësishme me bashkinë Cërrik. Në kuadër të projektit Qytetet e Forta, ku anëtare është […]
Dhjetor 7, 2017

Urime Prezences se OSBE ne Shqiperi

Në mbremjen e 6 Dhjetorit, OSBE organizoi pritjen e pervitshme te prezences se saj ne Shqiperi, duke bashkendare me miq dhe aktoret e ndryshem qe bashkepunojne […]
Dhjetor 7, 2017

Tryezë bashkëbisedimi me Hedayah

Më 05.11.2017 ne patëm kënaqësinë të kishim mes nesh në një vizitë pune në zyrat tona në Elbasan, përfaqësues nga Qendra Hedayah, Qendra Ndërkombëtare e Ekselencës […]
Nëntor 27, 2017

Deklaratë në mbështetje të Kryepeshkopit Anastas dhe Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë

Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar Elbasan shpreh keqardhjen e saj për botimin e librit “Djaj në veladon” dhe reklamimin e tij nga shoqata “Çamëria” në panairin e […]