Nëntor 23, 2017

kryetari i QBNF, Dr. Arben Ramkaj zgjidhet Këshilltar i Global Council for Tolerance and Peace për Ballkanin

Global Council for Tolerance and Peace e ka selinë në Maltë dhe është një ndër organizatat më të rëndësishme përsa i përket promovimit të tolerancës dhe […]
Nëntor 14, 2017

PASQYRË E QBNF

Prill 17, 2017

PËRSËRI BASHKË NË URIMIN – PASHKË 16 PRILL 17

Si gjithmonë bashkë, Udhëheqësit e komuniteteve fetare të Elbasanit, me në krye drejtuesit e QBNF, u mblodhën përsëri duke i uruar vllazërisht Pashkët 2017 Komuniteteve të krishtera […]
Prill 10, 2017

MESAZH NGUSHËLLIMI POPULLIT SUEDEZ

nr 174/5 prt                                               […]