27 Nëntor, 2016

MARTIRËT E BESIMEVE – DËSHMI ATDHEDASHURIE

SIMPOZIUM “Martirët e Besimeve – Dëshmi Atdhedashurie” E Shtunë 26 Nëntor 2016 – ora 11 00 Hotel Skampa International Elbasan PROGRAMI ORA 10 45                 Mikpritja ORA […]
12 Dhjetor, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI dhe SOLIDARITETI me EGJIPTIN

  Elbasan 12/ 12/ 2016 MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI  Drejtuar Ambasadorit të Egjiptit në Shqipëri I nderuar Shkëlqesi, Ambasadori Ahmed Hassan Abdellah Me hidhërim të thellë, Komiteti […]
14 Dhjetor, 2016

BASHKEBISEDIM me STUDENTET

      Drejtuesit e Komitetit te QBNF organizoi ne date 14 Dhjetor 2016, ne Fakultetit e Inferimierise te Universitetit “Zoja e Keshillit te Mire” ne […]
20 Dhjetor, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI

Drejtuar Ambasadores së Gjermanisë në Shqipëri E nderuara Shkëlqesi, Ambasadorja Susanne Schütz Me hidhërim të thellë, Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar Elbasan, mësoi për aktin […]