Shkurt 5, 2019

Fuqizimi i Aktorëve të Vijës së Parë

Në kuadrin e projektit Fuqizimi i Aktorëve të Vijës së parë, që Universiteti Europian i Tiranës po implementon në bashkëpunim me Ministria e Punëve të Brendshme […]
Prill 18, 2019

FUNDAK – FORUMI 21 CERRIK 1

Në 14 SHKURT kryem me sukses #Forumin Nr 21 ne Lagjen “Malasenj” Cerrik, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.Fale […]
Prill 18, 2019

FUNDAK – FORUMI 22 ELBASANI 1

Në 15 SHKURT2019 kryem me sukses #Forumin Nr 22 ne Lagjen “5 MAJI” Elbasan, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i […]
Prill 18, 2019

FUNDAK – FORUMI 23 ELBASAN 2

Në 18 dhe 24 SHKURT 2019, ne dy seanca, kryem me sukses #Forumin Nr 23 ne Lagjen “SHENKOLL” Elbasan, me komunitetin ortodoks, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë […]