Shkurt 5, 2019

MARSHIMI 18 ne MEDIA

Korrik 26, 2018

Parlamentit Ndërkombëtar për Tolerancë dhe Paqe (IPTP)

Kryetari i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar, njëkohësisht edhe këshilltar i Këshillit Global për Tolerancë dhe Paqe për Ballkanin Perëndimorë, Dr. Arben Ramkaj mori pjesë në hapjen […]
Korrik 26, 2018

QBNF e pergjegjshme dhe aktive ne forumet ne dobi te komunitetit.

REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA ELBASAN Datë 20/06/2018 PROÇESVERBALI Proçesverbali i mbajtur në datën 20/06/2018 ora 11:00 për mbledhjen e Këshillit Vendor për Siguri Publike si më […]
Korrik 26, 2018

International Panel of Parliamentarians for Freedom of Religion

The International Panel of Parliamentarians for Freedom of Religion or Belief (IPPFoRB) po organizon një workshop në Bukuresht, Rumani. Një këtë rrjet joformal të parlamentarëve dhe […]