Korrik 26, 2018

QBNF e pergjegjshme dhe aktive ne forumet ne dobi te komunitetit.

REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA ELBASAN Datë 20/06/2018 PROÇESVERBALI Proçesverbali i mbajtur në datën 20/06/2018 ora 11:00 për mbledhjen e Këshillit Vendor për Siguri Publike si më […]
Korrik 26, 2018

Parlamentit Ndërkombëtar për Tolerancë dhe Paqe (IPTP)

Kryetari i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar, njëkohësisht edhe këshilltar i Këshillit Global për Tolerancë dhe Paqe për Ballkanin Perëndimorë, Dr. Arben Ramkaj mori pjesë në hapjen […]
Shkurt 5, 2019

MARSHIMI 18 ne MEDIA