Departamenteti i Gruas

parallax background

Deprtamenti i Gruas


logo-komuniteti-min

Departamenti i Gruas ka objektiv krijimin e hapsirave për bashkëpunim dhe mirinformim të grave të komuniteteve tona

Përgjegjës: Rudina Ramkaj