Departamenteti i Rinise

parallax background

Deprtamenti i Rinise


logo-komuniteti-min

Departamenti i Rinisë ka objektiv krijimin e hapsirave për bashkëpunim dhe mirinformim të rinisë së komuniteteve tona

Përgjegjës: Saimir Xhemali