Departamenteti i Traditës

parallax background

Deprtamenti i Traditës


logo-komuniteti-min

Departamenti i Traditës ka objektiv krijimin e muzeut, gjetjen dhe mbrojtjen e objekteve te kulteve në Elbasan

Përgjegjës: Hirsi Andoni