Departamenti i Edukimit

parallax background

Departamenti i Edukimit


logo-komuniteti-min

Departamenti i Edukimit ka objektiv bashkëpunimin me shkollat dhe universitete për ndërkulturim fetar

Përgjegjës: Gentiana Lulgjuraj