Departamenti i Gruas

parallax background

Departamenti i Gruas


logo-komuniteti-min

Departamenti i Gruas ka objektiv krijimin e hapësirave për bashkëpunim dhe mirinformim të grave të komuniteteve tona

Përgjegjës: Rudina Ramkaj