Departamenti i Komunikimit

parallax background

Departamenti i Komunikimit


logo-komuniteti-min

Departamenti i Komunikimit ka objektiv lidhjet me aktorë të jashtëm, promocionin dhe komunikimin mediatik

Përgjegjës: Sokol Lulgjuraj