Departamenti i Traditës

parallax background

Departamenti i Traditës


logo-komuniteti-min

Departamenti i Traditës ka objektiv krijimin e muzeut, gjetjen dhe mbrojtjen e objekteve te kulteve në Elbasan

Përgjegjës: Hirësi Andoni