“Komisioni Analizues i rasteve te perdorimit te gjuhes se urrejtjes me qasje ekstremiste ne rrjetet sociale dhe jo vetem.
30 Tetor, 2020
Kryetari i Qendrës Dr. Arben Ramkaj mori pjesë në emisionin Java në Tvsh
7 Nëntor, 2020

Grupi i vëzhgim-këshillimit

Sot, në Elbasan, grupi i vëzhgim-këshillimit shpërndau fletëinformuese dhe këshilluan qytetarët për respektimin e masave anticovid, bashkë me inspektoren e policimin në komunitet. Faleminderit bashkëpunëtorëve dhe vullnetarëve!