Materiale informuse bashkite Cerrik, Belsh dhe Gramsh

RRISIM QENDRUESHMERINE NDAJ EKSTREMIZMIT PER NJE TE ARDHME TE SIGURTE
15 Nëntor, 2020
KËSHILLIT VENDOR TE SIGURISË PUBLIKE
16 Nëntor, 2020

Materiale informuse bashkite Cerrik, Belsh dhe Gramsh

Sot vullnetaret anticovid shperndane materiale informuese ne bashkite Cerrik, Belsh dhe Gramsh. Mbrojtja e shendetit eshte nje e drejte dhe pergjegjesi qytetare! Faleminderit vullnetareve!