Sesioni II për themelimin e Institutit për Studime Fetare dhe Bashkëpunim
Dhjetor 18, 2019
QBNF takim me asamblistin e NYC z. Mark Gjonaj
Dhjetor 20, 2019

MBLEDHJA E KRYESISE SE QBNF

data19 Dhjetor 19 mblodhi per te fundit here per kete vit Kryesine e QBNF qe analizoi ecurine e aktiviteteve te deritashme si edhe pergatiti programin e Marshimit te Paqes qe do te zhvillohet ne date 11 Janar 20 20. Pervec Dates u saktesua edhe Tema: VULLNETARIZMI – VIRTYT I BESIMEVE TONA