Programi i Trainimit 22-24 Shtator 2020

‘PERBALLOJME COVID ME VULLNETARIZEM FETAR DHE PERGJEGJSHMERI QYTETARE”
22 Shtator, 2020
Dita e pare e trainimit dhe nisja e tij.
22 Shtator, 2020

Programi i Trainimit 22-24 Shtator 2020