Sesion me Gazetaret RRISIM QENDRUESHMERINE NDAJ EKSTREMIZMIT PER NJE TE ARDHME TE SIGURTE

Presidenti per QBNF – Shembull i shkëlqyer i harmonisë dhe bashkëpunimit fetar ne Elbasan.
7 Nëntor, 2020
“Rrisim qëndrueshmërinë ndaj ekstremizmit për një të ardhme më të sigurt”
13 Nëntor, 2020

Sesion me Gazetaret RRISIM QENDRUESHMERINE NDAJ EKSTREMIZMIT PER NJE TE ARDHME TE SIGURTE